ISEND 2011 en Indigo gingen hand in hand ! De jaren 2005-2006-2007 heb ik mijn natuurlijk indigo vat gekoesterd als een kind. Warm houden, ook in de winter ... geen eenvoudige opdracht. De daaropvolgende zomers liet ik het voor wat het was, maar behield de kuip. De voorbije week kwam de zin terug. En of je het gelooft of niet, met de ideeën over 'geuze en azijn maken', gebruik van mout, rozijnen en ambrikozen komt de vergisting opnieuw op gang. Een kuip die reeds 6 jaar oud is ! Zijn het de bacteriën van de Zennevalei?
Believe it or not. In 2005-2006-2007 used a natural dye vat for many years. The summers were not so warm in the years in between and I forgot my dyevat. Until the last week. Using the principeles of making our traditional beel gueze, mout, raisins, the vat comes alive again..... It was just waiting there for a new moment !
This summer will be blue !
vrijdag 6 mei 2011
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten